Inhouse AB

Graphic Designer till Fristads

Job description

Är du den vi söker?

Vill du vara med och skapa grafiskt material för Sveriges största tillverkare av arbetskläder?

Är du en grafisk formgivare som är van att skapa marknadsmaterial för både digitala och tryckta kanaler? Nu finns möjligheten att få vara med och utveckla Fristads i rollen som Graphic Designer.

Här blir du en del av ett marknadsledande företag som driver utvecklingen inom hållbarhet inom sin bransch. Med stark passion för sina produkter, kunder och medarbetare blir du en viktig del i kulturen och bolagens fortsatta utveckling.


Arbetsbeskrivning

Som grafisk formgivare på Fristads kommer du att kreera, formge och producera material för alla kanaler både för de lokala och globala marknaderna.

Du kommer att få arbeta med allt från trycksaker till videoredigering och rörlig grafik. Du är en del av det kreativa teamet på marknadsavdelningen och rapporterar till Global Creative Director.


Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

 • Formgivning och produktion av digitalt marknadsmaterial
 • Videoredigering och rörlig grafik
 • Formgivning och produktion av t ex katalog, broschyr, butiks- och mässmaterial.
 • Framtagning av presentationsmaterial
 • Stötta övriga avdelningar i organisationen med framtagning av material

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet i rollen som grafisk formgivare. Du har erfarenhet av att formge och producera material för digitala kanaler, trycksaker och har god kunskap i videoredigering och rörlig grafik. Vi ser att du har en relevant utbildning inom grafisk design eller liknande.


Vi ser att du har:

 • Goda kunskaper i Adobe Suite, inklusive Premier Pro och After effects
 • God kunskap i tryckinlämning
 • Goda kunskaper och praktisk erfarenhet av sociala medier
 • Goda kunskaper i MS Office
 • Flytande i engelska och svenska i både tal och skrift


Som person är du positiv och social med god förmåga att skapa goda relationer. Du är nyfiken i din natur och ser hellre möjligheter än problem vilket gör att du har ett prestigelöst förhållningssätt. Du är kreativ och har ett öga för färg och form. Vidare är du van att prioritera och kan arbeta självständigt, men du trivs i ett sammanhang och har lätt för att samarbeta med andra. Du arbetar strukturerat, är noggrann och ser leverans som en självklarhet.

Om företaget

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare.

Vi erbjuder ett huvudkontor med nya lokaler, skapade för samarbete och utrustad med modern teknik. Som anställd erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö i en internationell miljö.

Läs mer på www.fristads.com.


Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning på 6 månader, tillträde så snart som möjligt. Du är placerad på Fristads huvudkontor i Viared. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in ditt CV och portfolio. Vi tar inte emot några ansökningar via mejl.

 • För mer information eller frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Karin Fritzon karin.fritzon@inhouse.se Varmt välkommen med din ansökan!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.